Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Minorul dispărut din Florești a fost abuzat sexual de un pedofil din Baciu

Băiatul de 13 ani din Florești care a plecat de acasă și a fost de negăsit timp de 2 zile a fost abuzat sexual de un pedofil din Baciu de 21 de ani.

Copilul a dispărut de acasă în 27 ianuarie 2021. A fost văzut la un magazin cumpărându-și un pet de bere iar după două zile a fost găsit într-o stație de autobuz în Baciu. Potrivit IPJ Cluj, minorul ar fi fost abuzat sexual de către un bărbat de 21 de ani.

„La data de 20 februarie anul curent, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din comuna Baciu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în perioada 27-29 ianuarie anul curent, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Baciu, împreună cu un minor ar fi întreţinut acte sexuale cu acesta.

La data de 21 februarie, tânărul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.”, a declarat IPJ Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: 138 persoane infectate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj au fost depistate 138 persoane infectate cu coronavirus. Efective angrenate (polițiști,...

Închide