Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Munte de gunoi în locul unui parc pentru copii în Baciu. Ce spun locuitorii

Locuitorii comunei Baciu sunt nemulțumiți pe dezvoltatorii imobiliari care consideră spațiul public gunoiul propriu. Locuitorii comunei spun că acest fenomen este prezent în mai multe zone nu doar pe strada Luceafărului.
,,Când Primăria Baciu colaborează bine cu dezvoltatorii imobiliari, nu poate sa fie decât bine. Uite un exemplu demn de urmat și de alte comune. De ce sa plătești la groapa de gunoi când e mai ieftin sa îți faci una a ta chiar în fața blocului.
Unde e colaborarea? Păi dezvoltatorii fac groapă de gunoi în mijlocul cartierului iar primăria nu ii amendează. Sa fie doar nepăsare? Sa fie interese? Să fie rea voință? Nu știu, cred că e colaborare.
Am făcut sesizare online la primărie, daca problema nu se rezolvă, o sa fac și la Garda de mediu și la inspectoratul de stat în construcții.
Luceafărului Nr. 11, Baciu comună europeană”, a scris cineva pe un grup de facebook.

,,Fix așa e și pe dealul de lângă Planetelor/Jupiter, lângă Profi. Și vântul duce gunoaiele astea peste tot. Horror”, a scris cineva în comentarii.

Tot autorul postării spune că acel teren este proprietatea primăriei și că trebuia să fie un loc de joacă pentru copii.

Primarul Cosmin Maier a fost luat la rost de către autorul postării. Acesta nu a ezitat să îi răspundă, spunând că s-au luat deja măsuri împotriva acestui fenomen și urmează să fie sancționați constructorii în perioada următoare.

,,Tocmai am aflat că acel teren este proprietatea primăriei. E parcul promis. Frumos l-a amenajat Primăria Baciu . E un loc superb pentru joacă. Nu știm cum să vă mulțumim.
János J. Balázs, Cosmin Maier sper că sunteți bine, că nu sunteți bolnavi deoarece văd că față de anul trecut sunteți complet inactivi”

,,O. C. curățenia terenului respectiv, intră în atribuțiunea constructorului. Încă de săptămână trecută s-a pus în vedere constructorilor din cartierul Tineretului, să îndepărteze resturile provenite din ambalajele materialelor de construcție din zona șantierelor în care își desfășoară activitatea. Cu siguranță, în caz contrar, vom lua măsuri împotriva nerespectări acestor sesizări.
În alta ordine de idei, începutul de an este perioada în care se creionează bugetele in CL, după cum bine știți pentru punerea în aplicare a unui proiect de anvergură construcției unui parc, este nevoie de buget.
PS. D.p.d .v. al sănătății suntem ok, mulțumim Domnului și dvs .că vă gândiți la noi !!!”, a răspuns primarul comunei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 50.000 de oameni s-au vaccinat anti-Covid în județul Cluj

Până în prezent, la nivelul județului Cluj, au fost vaccinate peste 52.000 de persoane. În ultimele 24 de ore au...

Închide