Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Accident sau crimă? Asistentă medicală găsită decedată în județul Cluj

Un trecător a observat trupul femeii de 50 de ani. Acesta a sunat imediat la 112. Medicii au încercat să o readucă la viață pe femeie însă acest lucru nu a fost posibil. Nefericitul eveniment a avut loc într-un pârâu care traversa localitatea Vad.

Apelul a fost înregistrat în jurul orei 20:00, la fața locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor, polițiștilor și un echipaj medical. Medicii de pe ambulanță au încercat resuscitarea femeii timp de jumătate de oră însă din nefericire a fost prea târziu pentru femeie.

”Trupul femeii a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei, în urma acesteia stabilindu-se faptul că decesul a survenit ca urmare a asfixierii mecanice. În continuare sunt desfășurate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Sursele PortalCJ spun că femeia cel mai probabil s-a dezechilibrat și a căzut în apă. Din păcate nimeni nu a fost prin preajmă pentru a o ajuta pe asistenta medicală de 50 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Munte de gunoi în locul unui parc pentru copii în Baciu. Ce spun locuitorii

Locuitorii comunei Baciu sunt nemulțumiți pe dezvoltatorii imobiliari care consideră spațiul public gunoiul propriu. Locuitorii comunei spun că acest fenomen...

Închide