Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Petrecere cu 150 de persoane, la Dej! Nu i-a potolit nici Poliția

Petrecere la Nick Balroom din Dej. Persoane din Gherla și Dej s-au adunat să petreacă ca și înainte de pandemie. Polițiștii i-au amendat de două ori în aceeași seară.

Potrivit surselor PortalCJ, la sala de evenimente Nick Balroom din Dej s-a organizat o petrece cu lăutari la care au participat 150 de persoane. PErsoanele prezente au postat mai multe imagini și videoclipuri pe rețele de socializare și s-au trezit cu poliția la ușă.

„În jurul orei 18.30, cu ocazia verificărilor efectuate la un local de alimentație publică, s-a stabilit faptul că nu sunt respectate normele legale de distanțare socială, localul funcționând la aproximativ 60% din capacitate. Astfel, administratorul societății a fost sancționat în conformitate cu Legea 55/2020″, potrivit IPJ Cluj.

Participanții tot nu s-au potolit, astfel că poliția a fost nevoită să îi mai amendeze o dată în jurul orei 20:30

Totodată, cu ocazia unui alt control, efectuat în jurul orei 20:30, s-a stabilit faptul că același local continuă să funcționeze, la o capacitate de aproximativ 90%, motiv pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale a administratorului societății și a fost dispusă încetarea activității.

Cele două sancțiuni aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 sunt în valoare de 5.000 de lei

Totodată, cu ocazia unui alt control, efectuat în jurul orei 20.30, s-a stabilit faptul că același local continuă să funcționeze, la o capacitate de aproximativ 90%, motiv pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale a administratorului societății și a fost dispusă încetarea activității.

Cele două sancțiuni aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 sunt în valoare de 5.000 de lei”, a transmis IPJ Cluj.

Sursă video: Antenta3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident în Mărăști. Au ajuns cu mașina pe o parte

Accident în cartierul clujean Mărăști din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații PortalCJ, se pare că două autovehicule s-au ciocnit la...

Închide