Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Clujeancă atacată în stația de autobuz ,, Norocul meu că știu să mă bat”

O clujeancă a povestit pe Facebook cum a fost atacată de către trei ,,puști” care au încercat să-i fure geanta. Femeia spune că nu a fost nimeni să o ajute, noroc că știa să se bată.

Nicoleta S. „Am fost în oraș și tare bine m-am simțit să mă întâlnesc cu prietena mea și juniorul ei 🥰 și desigur am primit un trandafir 🌹 de la un prieten, un gest mic dar extrem de minunat 🥰!

Am plecat către Mall să îmi caut o geantă și didn’t find it… Poate cu altă ocazie voi avea noroc. Am mers în stație să aștept bus-ul către casă… Deși frig de îngheață instant apa.

Trei puști teribiliști (rromă) s-au gândit ei să îmi fure geanta și să se lege de mine, NOROCUL MEU că știu să mă bat, am început să dau cu picioarele și pumnii, din păcate nici un om nu trecea pe acolo și nici măcar o mașină nu oprea deși se vedea clar că mă “băteam” cu ei…

Am zis că sun la poliție imediat și desigur gestul lor inexplicabil pentru mine m-a scuipat pe geantă, eu am mers către stradă, de fapt ieșind de pe trotuar, în caz că mai venea un alt grup sau aveau obiecte contondente la ei, să ies în fața unei mașini, habar nu am, știu că puteam să fiu zburată de către o mașină, but nah, adrenalina era la cote maxime…

Sunt bine acum!
Doar că am atât de zis, acolo nu există nici măcar o cameră de filmat, sau ceva amenajat ca și pentru o stație, #primariaclujnapoca Emil Boc , #primăriaflorești Bogdan Pivariu oare voi ce păziți???? Am fost un caz fericit care știe să se apere, dar știți ce ar fi putut să se întâmple da!? Ce dovezi ați fi avut când acolo e bye-bye camere…. Trăim în secolul XXI degeaba, unii dintre noi, și cică mai există și tehnologie!

Dar mai sunt furioasă și pe cei care treceau cu mașina și nici măcar f**king unul nu o oprit!!! În ce lume trăiesc…

Urcată în autobuz, safe, după ceva stații un călător urca, înaintează și în momentul acela autobuzul ia o ditamai curba, călătorul se dezechilibrează și cade, noroc că pe un scaun, m-am speriat și l-am întrebat dacă este bine sau are ceva, el râdea desigur se simțea stânjenit!

La scurt timp autobuzul întâmpină o problemă și este nevoită repararea lui, după puțin timp un băiat din autobuz coboară și merge să îl ajute pe șofer să repare dificultatea întâmpinată, mi s-a părut o gură de aer proaspăt faptul că mai există oameni faini! Și imediat am pornit spre casă!
Sunt bine! ❤️”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șeful Ambulanței Cluj despre operatorul 112 care a certat doi părinți

Directorul Ambulanței Cluj, Horia Simu a declarat pentru Digi24 faptul că a început deja o anchetă pentru dispecerul de la...

Închide