Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Tânăra Miss care s-a lăudat că a primit post la un spital, a demisionat

În urma articolelor apărute în mediul online despre Claudia Ardelean, tânăra care a fost numită în Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie, Alin Tișe i-a cerut demisia.

„Regret nespus incidentul. Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a declarat Alin Tișe.

Claudia Ardelean, s-a lăudat Instagram că a primit un post la Consiliul de Administrație al unui spital din Cluj-Napoca. Acest anunț a fost făcut în urmă cu 2 zile pe contul personal, acolo unde este și mini-influencer cu 31,500 de urmăritori.

”It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Mulțumesc pentru încredere și susținere Partidului National Liberal Cluj!”, a scris pe Instagram Claudia Ardelean.

DECALARAȚIA DE AVERE A CLAUDIEI.

Tânăra domnișoară în vârstă de 27 de ani, a absolvit Dreptul și Studii Europene la UBB și deține și un titlu de Miss. Este membră TNL-PNL încă din 2014 iar în campania de alegeri locale a stat aproape de Emil Boc.

Potrivit Clujust, în declarația de avere pe care Claudia a trebuit să îl depună pentru candidatura la Consiliul Local, apare că nu deține niciun fel de niciun bun însă conduce un Mercedes cu contract de comodat. În perioada octombrie-decembrie 2019 ar fi încasat suma de 4515 lei în calitate de angajată la Napoca International Trading SRL, o firmă care comercializează cosmetice și parfumuri.

În declarația de interese scrie că este administrator la firma Clarni Int SRL, o agenție de evenimente, care în 2019 avea un profit de 20.000 lei și o cifră de afaceri de 45.000 lei.

Un post în Consiliul de Administrație este plătit cu 1% din salariul managerului însă este un post care ,,dă bine” la C.V.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Bărbat dispărut din localitatea Huedin. L-ați văzut?!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 4 februarie a.c., BOKOR JACINT-ZOLTAN, în vârstă de...

Închide