Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

A murit fostul primar din Câmpia Turzii, Gheorghe Giurgiu

Fostul primar al municipiului Câmpia Turzii, Gheorghe Giurgiu a decedat. În perioada în care a fost acesta primar, Câmpia Turzii a primit titlul de municipiu.
,,Drum lin către eternitate, Gheorghe GIURGIU!
Municipiul Câmpia Turzii a pierdut astăzi un om de mare valoare, în persoana domnului Gheorghe Giurgiu.

Fost primar al municipiul nostru, Gheorghe Giurgiu s-a născut în anul 1936 în comuna Luna și avut ca bază meseria de Inginer mecanic.

În cadrul ISCT a deținut mai multe funcții de conducere, la diverse secții, printre care Bare Trase, Atelierul Mecanic sau Laminorul 1, dar a fost și director adjunct al Combinatului Metalurgic.

Între anii 1996-2000, Gheorghe Giurgiu în calitate de primar aprobă Planul Urbanistic General şi Regulamentul Local de Urbanism. În perioada cât a fost primar, Câmpia Turzii a devenit municipiu – în anul 1998.

În timpul mandatului său, au fost executate lucrări de îmbunătăţire a alimentării cu apă potabilă a localităţii, modernizarea centralelor termice și înfiinţarea Direcţiei Economice.

Moștenirea lăsată în urmă de acest mare om va fi rememorată cu plăcere și nostalgie în anii ce vor urma, amintindu-ne mereu de ceea ce a însemnat Gheorghe Giurgiu pentru comunitate.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii aduce un omagiu sincer personalității – Gheorghe Giurgiu – și transmite, totodată, condoleanțe familiei îndoliate!”, a postat colectivul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Crimă în județul Cluj. Și-a lovit animalic mama cu toporul în cap!

Crimă oribilă petrecută în seara de luni spre marți în localitatea Baciu. Un bărbat de aproximativ 30 de ani aflat...

Închide