Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Accident de munca în Cluj. Pompierii chemați să salveze viața unui muncitor

Un accident de muncă a avut loc astăzi în jurul orei 09:00 pe un șantier. Se pare că un muncitor a fost transportat la spital de un echipaj SMURD pentru mai multe îngrijiri medicale.

”Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat pe un șantier situat în Piața Abator din municipiul Cluj-Napoca.
Solicitarea pentru intervenția echipajului SMURD a fost înregistrată în jurul orei 9.00, ulterior fiind solicitat sprijinul echipelor de pompieri, pentru a readuce bărbatul la nivelul de acces al ambulanței, având în vedere că acesta se afla la baza structurii, la o diferență de nivel de cca 6m.
În momentul sosirii salvatorilor la fața locului, bărbatul prezenta leziuni la nivelul capului și a colanei vertebrale, era conștient și stabil, însă pentru extragerea lui în siguranță, au fost utilizate echipamentele speciale, astfel încât să rămână imobilizat pe timpul transferului către ambulanță în vederea evitării agravării posibilelor traumatisme suferite.
Bărbatul, în vârstă de cca 30 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, autoritățile au precizat faptul că personalul care lucra în zonă au spus că bărbatul accidentat nu a căzut de la înălțime și că stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment va fi realizată de către personalul abilitat în acest sens.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Povestea a doi îndrăgostiți care nu au fost lăsați să se vadă în Aeroport

Doi tineri îndrăgostiți, un american și o clujeancă au vrut să se întâlnească pentru prima oară în aeroportul din Cluj-Napoca...

Închide