Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Povestea a doi îndrăgostiți care nu au fost lăsați să se vadă în Aeroport

Doi tineri îndrăgostiți, un american și o clujeancă au vrut să se întâlnească pentru prima oară în aeroportul din Cluj-Napoca însă palnurile le-au fost date peste cap de către pandemie și oamenii legii pe motiv că întâlnirea cu iubita nu este un motiv justificat de deplasare.

Cei doi sperau să se întâlnească pentru prima oară în viața reală, după un an de relație online. Din nefericire pentru cei doi, americanului i-a fost refuzată intrarea în țară chiar la sosirea pe Aeroportul Internațional din Cluj.

Larisa: Vrei să te căsătorești cu mine în aeroport?
Benjamin: Absolut!

,,Aceste scene romantice s-au petrecut aseară în faţa terminalului de sosiri de pe Aeroportul din Cluj. A fost soluţia prin care Larisa, o tânără din Dej îndrăgostită foc de un american, credea ca îi poate convinge pe vameşi că iubitul ei, Benjamin, poate intra în ţară”, informează Observatornews.ro

A renunțat la visul american pentru a avea grijă de iubita lui

Benjamin a plecat din SUA în urmă cu două zile și a reușit să călătorească cu avionul până în Germania, fără probleme. Din nefericire regulile stării de alertă din România nu i-au permis să intre în țară, întâlnirea cu persoana iubită nefiind un motiv întemeiat pentru a intra în țară.

Larisa: “El şi-a vândut casa să vină aici, să mă ajute pe mine şi pe copilul meu. Asta era prima dată când ne puteam vedea”.

Pandemia nu i-a lăsat să se întâlnească încă față în față

Larisa: “Ideea era să vină să ne căsătorim, nu avem cum, ne-am casatori şi în aeroport dacă se poate. Asta ne dorim, de un an tot pe internet zilnic. Îl aştept cu vinete”.

Americanul a fost oprit în zona neutră din aeroport.

Benjamin: “Am testul PCR negativ făcut de mai puţin de 72 de ore şi încă e valabil, am scrisoarea care doveşte că această călătorie este necesară să te ajut pe tine şi scrisoare de invitaţie”. Tinerii au chemat în aeroport chiar şi un avocat, dar fără succes.

Andreea Lupean, avocat: “Cetăţeanul străin nu prezintă şi nu justifică niciun motiv imperativ care să îi permită intrarea în România, motiv pentru care i-a fost refuzată cererea”.

Bărbatul a fost trimis în această dimineaţă cu primul zbor înapoi în Germania, acolo de unde are cursă spre Statele Unite.

SURSĂ: ObservatorNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident rutier produs la periferia localității Gherla.

Accident rutier produs miercuri seara, în jurul orei 18:30, la ieșirea din localitatea Gherla, pe drumul DN1C. La fața locului...

Închide