Ultima actualizare: Wednesday at 11:08
Locale

CFR Cluj a pierdut o personalitate marcantă a clubului, pe Zoli Cantor

Zoli Cantor, un suporter trup și suflet al CFR-ului a decedat în urma unei lupte scurte dar eroice cu moartea. CFR Cluj a anunțat trecerea în neființă al lui Zoli pe pagina lor de facebook.

”Drum lin spre stele, Zoli Cantor!

Zi tristă pentru familia CFR… Unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei noastre, Zoltan Richard Cantor, a trecut la cele veșnice.

A fost o luptă extrem de grea, dar foarte scurtă, iar Zoli a luptat eroic până la capăt. De astăzi, el nu mai este printre noi, însă pasiunea mărturisită zi de zi pentru echipa favorită îi va păstra vie memoria în rândul suporterilor „feroviari”.

Lasă în urmă o comoară de neprețuit. Mii de fotografii, lacrimi și zâmbete CFR-iste, momente unice surprinse de-a lungul anilor. A fost co-autorul a două volume – „100% CFR – Centenarul unui vis” și „Vestiarul campionilor” – care îmbrățișează trecutul secular al echipei noastre.

În ultima vreme, Zoli și-a asumat cu mare bucurie și seriozitate rubrica „Știați că…”, relatând cu detalii fascinante, dar și cu umorul caracteristic, clipele marcante din istoria CFR-istă. A fost iubit deopotrivă de jucători, conducători, de suporteri, iar clubul nostru îi aduce acum un ultim omagiu.

Mulțumim celor care au răspuns afirmativ apelului nostru și au sărit în ajutorul lui Zoli. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat pe cel care a fost Zoltan Richard Cantor!

Odihnește-te în pace, Zoli! Ne luăm rămas-bun cu salutul tău favorit: „Haide, dragă CFR!”, scriu cei de la CFR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident de munca în Cluj. Pompierii chemați să salveze viața unui muncitor

Un accident de muncă a avut loc astăzi în jurul orei 09:00 pe un șantier. Se pare că un muncitor...

Închide