Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Aglomerație la benzinăriile din Cluj-Napoca din cauza noilor restricții

Din cauza noilor restricții care obligă magazinele să închidă la ora 18:00, clujenii s-au înghesuit la benzinării pentru a-și cumpăra cele necesare.

Shoppingul s-a mutat în PECO!! Inarmați-vă cu răbdare și minim 30 de min în plus dacă trebuie să alimentați! Foarte inspirați DSU și cei care iau aceste decizii, mai tare încurca și complica!!! Urât!!”, a transmis o clujeancă pe Info Trafic Cluj-Napoca.

,,Bună seara! În aceasta seară, începând cu ora 20:00 vor fi efectuate controale. Conform noilor reglementări, circulația pe drumurile publice nu este permisă fără un motiv întemeiat după acea oră.

Cititorii PortalCJ ne-au atras atenția asupra faptului că la benzinăriile din Cluj-Napoca s-au format cozi, timpul de așteptare întinzându-se până la 20-30 de minute.

,,Este inadmisibil ce se întâmplă, noile restricții ne-au dat peste cap tot programul, stăm la coadă la benzinării în secolul 21″

Alt cititor ne-a scris: ,,Stau la coadă de 25 de minute pentru două sucuri și un chips, mulțumim celor de la DSU pentru restricții!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. ,,Deschideți sălile de sport” a fost tema unui protest din centrul Clujului

Aproximativ 100 de clujeni și-au arătat astăzi în Piața Unirii din Cluj-Napoca nemulțumirea față de noile restricții care intră astăzi...

Închide