Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Românii s-au impacientat fără rost. Prețul carburantului nu va crește

Ministerul Energie, Virgil Popescu a declarat faptul că populația s-a alarmat nejustificat, prețul carburantului nu va depăși pragul de 10 lei per litru. Totodată, acesta a declarat faptul că se vor efectua controale.

„Nu există absolut niciun motiv ca mâine benzina să ajungă la 11 lei, dar există motive mâine, şi am discutat şi cu primul-ministru, ca organe de control ale statului român să se ducă peste benzinăriile care au ridicat nejustificat acest preţ pentru că au apărut în poze preţuri de 11 lei, de 9 lei, de 10 lei, şi de mîine să înceapă controale pentru că deja mi se pare că este o speculaţie, iar speculaţiile trebuie asupru pedepsite mai ales în situaţii de criză, cum suntem acum, cu război la frontieră”, a spus miercuri seara, la Digi24, Virgil Popescu.

Rețelele de socializare sunt pline de fake-news.

„Suntem cu un război la frontieră. Există foarte multe zvonuri, foarte multe fake-news-uri, este un război hibrid şi ne putem aştepta ca în această perioadă să mai apară tot felul de zvonuri, aşa cum am avut şi cu valuta, că nu există valută în România. Există valută în România”, a mai spus ministrul.

Virgil Popescu a spus că nu sunt justificate cozile apărute miercuri la benzinării. „Nu este niciun motiv pentru a sta la coadă. Nu se va dubla preţul”, a spus Popescu. El susţine că în România nu se poate vorbi de lipsă de benzină şi motorină.

SURSĂ: ZF.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Clujenii au luat cu asalt benzinăriile. Va crește prețul la carburant?

Clujenii au luat cu asalt benzinăriile din oraș. Oamenii se tem că prețul litrului de combustibil va trece de pragul...

Închide