Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Clujean blocat cu picioarele sub o motosapă. Transportat la spital

Un clujean a rămas blocat cu picioarele sub o motosapă în timp ce își lucra grădina din curte. Autoritățile au intervenit în forță ulterior transportând bărbatul la spital pentru ca medicii să îi poată scoată restul elementelor utilajului agricol.

Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit, în jurul orei 12.40, pentru a salva un bărbat ale cărui picioare au fost prinse într-un utilaj agricol, în timp ce acesta desfășura activități agricole într-o gospodărie situată pe str. Oașului din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit bărbatul, în vârstă de cca 50 de ani, cu traumatisme extrem de grave la nivelul ambelor membre inferioare, în stare de conștiență și cooperant. Astfel, au acționat imediat pentru eliberarea bărbatului din priza realizată între angrenajele utilajului prin tăierea elementelor metalice ale utilajului agricol și predarea acestuia echipajului SMURD.

Ulterior victima a fost stabilizată și sedată, iar apoi a fost transportat cu o parte din utilajul agricol la Unitatea de Primiri Urgențe, astfel încât să poată fi scoase celelalte elemente din utilajul agricol prin proceduri chirurgicale și să-i fie acordate îngrijiri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
CARITABIL. ,,Alerg pentru mama” în 7 martie în pădurea Făget

Crosul caritabil “Alerg pentru mama”, organizat de către Asociația AMiCUS Cluj-Napoca va avea loc în data de 7 Martie, având...

Închide