Ultima actualizare: 17.11.2022
Locale

Ei sunt polițiștii care au ajutat un taximetrist să salveze o clujeancă

Ei sunt polițiștii care l-au ajutat pe Alexandru, șoferul de taxi care a transportat de urgență o clientă în risc de infarct miocardic la UPU Cluj. Echipajul de poliție l-au escortat până la spital pe taximetrist.

Povestea inițială o puteți afla AICI.

În cursul serii de 9 martie, imediat după intrarea în schimbul III, agentul principal de poliție MUREȘAN CĂTĂLIN din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, împreună cu plutonierul adjutant șef Porim Mihai din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, pe strada Plopilor, unde efectua verificări ale documentelor unui conducător auto, urmând a aplica măsuri legale.

RELATAREA POLIȚIȘTILOR

”Surprind un autoturism care efectua transport în regim de taxi, iar șoferul se oprește în dreptul meu, exclamând că are nevoie de sprijin pentru a ajunge în timp util la o unitate medicală de urgență, întrucât pe bancheta din spate se află o doamnă care acuza probleme de sănătate.

În timp ce procesam informația, m-am trezit în autospecială, pornind cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, taximetristul urmându-mă atent. Am ajuns cât de repede am reușit la unitatea medicală, dar nu am avut timp să aflu deznodământul întâlnirii noastre, deoarece am fost solicitat să acord sprijin unui coleg, aflat la un alt eveniment de pe raza de competență a secției noastre.

După acest din urmă eveniment, am reușit să mă întorc pe strada Plopilor, la persoana oprită de echipajul în care mă aflam pentru control, care de altfel nici nu s-a clintit din acel loc. Aflu acum că persoana transportată de taximetrist în cursul acelei seri a reușit să primească îngrijirile medicale solicitate, iar pe această cale doresc să mulțumesc atât șoferului pentru spiritul civic manifestat și ajutorul prompt pe care l-a acordat, cât și persoanei oprite în trafic, pentru răbdarea și bunul simț de care a dat dovadă.”
Îi felicităm încă odată pe Porim Mihai, Mureșan Cătălin și pe taximetristul Bokor Alexandru Ioan care au dat dovadă de un spirit civic adevărat!
SURSĂ: IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Munte de gunoaie la albia unui râu din județul Cluj. Intervine poliția

Un depozit neautorizat de deșeuri a fost identificat pe albia râului Râșca Mare de către inspectorii de la Apele Române...

Închide