Ultima actualizare: Wednesday at 11:08
Locale

Criminalul clujean care și-a omorât propriul fiu, a fost condamnat pe viață

Taximetristul clujean Takacs Gyorgy, care și-a ucis prorpiul fiu, un băiețel de doar 8 ani, în iulie 2020, a fost condamnat la închisoare pe viață, sentința fiind definitivă.

Băiețelul de doar 8 ani a fost dat dispărut pe data de 25 iulie 2020, fiind anunțat dispărut chiar de către mama acestuia, din nefericire a fost găsit de poliție, mort în autoturismul tatălui său, la margine de drum, în orașul Turda, trupul băiețelului avea o plagă deschisă semn că tatăl l-a omorât.

Aflat într-o situație critică, bărbatul a hotărât să se sinucidă însă nu a mai apucat să își ducă planul la bun sfârșit deoarece a fost prins de către agenți de poliție.

Tatăl criminal a umblat două zile cu trupul copilului pe bancheta din spate în zona comunei Ciurila. În cursul zilei de 26 iulie, bărbatul a abandonat autoturismul în locul crimei și a mers pe dealurile din zonă, mai apoi când s-a lăsat seara, a revenit la mașină, a stat pe bancheta din spate, a fumat o țigară și a încercat să se sinucidă cu aceelași cuțit cu care și-a omorât copilul însă nu a apucat și s-a culcat.

În cursul zilei de 28, polițiștii au găsit autoturismul în locul în care a avut loc crima și au început investigațiile, în tot acest timp, bărbatul se uita din îndepărtare la autorități.

Curtea de Apel Cluj l-a condamnat definitiv pe fostul taximetrist la închisoare pe viață.

SURSĂ: Clujust.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A agresat-o în propria casă. Bărbat din Cluj arestat preventiv

Un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca a fost arestat după ce a agresat fizic o femeie în propria...

Închide