Ultima actualizare: Tuesday at 11:16
Locale

Emil Boc anunță 6 noi fluxuri de vaccinare anti-Covid-19 în Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc, anunță 6 noi fluxuri pentru vaccinarea împotriva coronavirusului au fost puse în funcțiune astăzi în Cluj-Napoca. Mai mult decât atât, edilul a anunțat că din 22 martie va propune deschiderea a două noi fluxuri pentru vaccinare.

 

,,De astăzi, odată cu începerea etapei a III-a a campaniei de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2, sunt funcționale încă 6 fluxuri pentru administrarea de vaccinuri în cadrul centrelor gestionate de Primărie în municipiul Cluj-Napoca. Două dintre acestea se află în noul centru de vaccinare deschis, la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” (Calea Turzii 140-142).

Celelalte 4 fluxuri suplimentare au fost activate și sunt funcționale la Colegiul Tehnic de Transporturi „Transilvania” și la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”, centre de vaccinare care erau active și până azi.

De asemenea, a început vaccinarea la domiciliu a persoanelor imobilizate, după o procedură bine stabilită pentru echipele mobile. Mai multe informații în acest sens sunt disponibile la Direcția de Asistență Socială și Medicală a Primăriei.

Primăria Cluj-Napoca are în administrare la acest moment patru din totalul centrelor de vaccinare deschise în municipiu, restul fiind în dotarea unităților sanitare (spitale, clinici private etc.). Centrele de vaccinare au fost deschise etapizat, în funcție de numărul de doze de vaccin disponibil în România.

Programările se realizează prin platforma RO-Vaccinare. Date despre contextul pandemic local sunt publicate zilnic de Instituția Prefectului – Județul Cluj”, a postat primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Două tinere lovite pe trecerea de pietoni în cartierul Bună Ziua

Două tinere au fost lovite pe trecerea de pietoni în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat...

Închide