Ultima actualizare: 22.7.2022
Naţionale

Fiică agresată de un fost angajat al tatălui ei pentru că l-a concediat

O tânără  trăiește clipe de coșmar din cauza unui angajat de la firma tatălui ei din Cluj-Napoca. Potrivit familiei, tânăra este amenințată și abuzată fizic de un bărbat. 

Bărbatul a început să fure bani de la firma la care lucra astfel că a fost concediat de către tatăl fetei agresate. Angajatul a ales să se răzbune pe șeful lui prin hărțuirea fiicei. Potrivit familiei, poliția a fost înștiințată, dar mesajele de amenințare nu s-au oprit.

”Aș vrea, dacă s-ar putea, să se facă o știre despre acest subiect. Pentru a informa prin presă anumite persoane faptul că s-au sesizat niște lucruri…. Mă numesc (…). Am avut mai multe firme de afaceri în Italia! Dar, am spus să-mi înființez una și în Cluj Napoca, orașul în care locuiesc în momentul actual. Din pricina unor probleme cu un angajat trăgea banii din firmă fără acordul meu și ilegal. Am decis să anunț politia și să îl dau afara de pe post. Pentru că își sabota serviciul… El a început cu amenințări grave asupra familiei mele. Cel mai tare m-am îngrijorat când acele amenințări au început să se pună și în practică. Fiica mea de 21 de ani, a primit multe mesaje cu amenințări și a fost chiar și abuzată cu violență și verbal de către acest individ. Ea, locuiește în Maramureș, dar face facultatea de drept în Cluj Napoca. Are 2 copii. Dacă mai vreți alte detalii și informații sunt dispus sa le trimit. Am și poze cu dovezi, dacă este necesar! Știu că acest lucru este penal. Poliția a fost deja anunțată” a declarat tatăl fetei abuzate pentru VASILEDALE.RO

”Laurențiu îți spun eu. Poți merge și la poliție și unde vrei. Eu am fost omul tău de bază în firma aia iar tu ai ales să mă dai afară. O să te lovesc unde te doare mai tare. Și știi la ce mă refer. Știu cât de importantă este Izabela pentru tine. Eu ți-am promis că nu o să rămână lucrurile așa. Ai grijă de ea, sfatul meu… Oamenii nu sunt ceea ce par” este unul dintre mesajele primite de tatăl fetei.

SURSĂ: VASILEDALE.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Ministrul Lucian Bode: Poliția Locală din nou în administrația primăriilor.

Ministrul de Interne, Lucian Bode a declarat la marți seara la TVR faptul că va propune reîntoarcerea poliției locale în...

Închide