Ultima actualizare: 8.2.2024
Naţionale

Florin Cîțu: „Românii pot să protesteze atât timp cât nu încalcă legislația’’

Premierul Florin Cîțu spune că românii pot protesta atâta timp cât respectă legislația, titrează Digi24. El mai spune că înțelege oboseala oamenilor, după un an de pandemie de coronavirus, dar că e nevoie de încă un efort până când majoritatea populației va fi vaccinată.

El a spus că noile măsuri restrictive din România sunt „unice în Europa”, pentru că au fost stabilite în funcție de incidența cazurilor de COVID.

„Știm că există în societate o oboseală după un an în care am combătut această pandemie, dar încă nu am trecut. E novoie de încă un efort să trecem peste această perioadă. Am luat măsuri pentru a încetini gradul de răspândire a virusului şi pentru a ne permite să accelerăm campania de vaccinare”, a spus Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Premierul a răspuns unei întrebări cu privire la protestele față de noile restricții.

„Românii pot să protesteze atât timp cât nu încalcă legislația în vigoare. Dreptul de a avea o opinie în România rămâne, avem opinii diferite, pentru mine foarte important e să continue campania de vaccinare. Este foarte important să găsim cele mai bune măsuri pentru a-i ajuta pe români. Ştiţi foarte bine, sunt spitale foarte aglomerate, de aceea luăm aceste măsuri. În acest moment pe acest lucru mă concentrez. Oamenii trebuie să respecte legea, toţi trebuie să respectăm legea”, a spus Cîţu.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
LIVE. Proteste împotriva restricţiilor în România. Sute de oameni pe străzi!

Proteste împotriva restricţiilor în România. Sute de persoane participă, duminică seara, în Constanţa şi Brăila, la un proteste organizat împotriva...

Închide