Ultima actualizare: 23.4.2024
Naţionale

FOTO. Autotren plin cu porci răsturnat în Bistrița-Năsăud

Accident în județul Bistrița-Năsăud, nefericitul eveniment a avut loc vineri 05.03.2021 pe DN 17 din localitatea Piatra Fântânele. Potrivit autorităților, un autotren încărcat cu porci s-a răsturnat blocând parțial circulația.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului.

,,Un autotren care circula pe direcția Suceava-Bistrița, condus de un bărbat de 50 de ani, din Satu-Mare, încărcat cu porci s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost sesizată Direcția Sanitar- Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

În zonă se circulă alternativ, pe un sens, iar polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului dirijează traficul, alternativ pe câte un sens”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

FOTO: INFO TRAFIC BISTRIȚA-NĂSĂUD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
COVID-19 | Tulpina sud-africană a fost identificată în România

Primele două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană au fost identificate în România. Este vorba de două persoane din București...

Închide