Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTOGALERIE. Protest împotriva vaccinării la Cluj-Napoca

Protest împotriva vaccinării la Cluj-Napoca. Protest în fața Prefecturii Cluj împotriva vaccinării obligatorii. Membrul AUR, Ilie Coleșa a transmis un mesaj important pentru autoritățile de la București.

Protestatarii au afișat mesaje pe care scriau ,,Stop dictaturii și Libertate”. Ilie Coleșa împreună cu aproximativ 30 de protestatari au mers prin centrul municipiului Cluj-Napoca cu pancartele în mână.

”Anul trecut am participat împreună cu 2 prieteni din Cluj la mitingul din parcul Izvor care cerea Parlamentului să mențină vaccinarea opțională.

Pe 22 februarie 2021, George Simion, liderul grupului AUR de la Camera Deputaților (în comitetul liderilor), a retrimis la comisie legea respectivă care urma să intre la vot.

Proiectul legii vaccinării obligatorii din 2017 trebuie respins. Conform acestuia, cu toții, nu doar copiii, vom putea fi vaccinați, indiferent dacă vrem sau nu vrem, doar la un ordin de ministru. Atât. La ordinul unui Vlad Voiculescu, Nelu Tătaru sau Raed Arafat, indiferent de ce părere aveți sau ce contraindicații aveți, dvs sau copiii dvs.

În anul care s-a scurs, lucrurile au luat-o razna. În Parlament vin multe ordonanțe și legi care propun măsuri restrictive, care contravin drepturilor fundamentale, de data aceasta motivul fiind pandemia.

La fel, trebuie respinse din fașă orice tentative de pașaport de vaccinare și de limitare a libertăților. Singuri în Parlament nu vom reuși, suntem prea mici încă. E nevoie de voi, cei care puteți, să ieșiți și să luptați pentru libertate. (…) Nu contra vaccinării, dar pentru LIBERTATEA de a decide.”, a transmis Ilie Coleșa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Raed Arafat: ,,Nu avem de gând să ajungem la o închidere totală”

Raed Arafat a anunțat că nu vom intra într-un lockdown total ca și la începutul pandemiei. Șeful DSU a explicat...

Închide