Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Lights On revine pe străzile din Cluj-Napoca luna asta

Festivalul de lumină Lights On și Iulius Group prezintă în premieră pentru România expozițiile instalațiilor artistului britanic Luke Jerram sub egida Lights in the Park în perioada 19-28 martie 2021.

Museum of the Moon și, pentru prima oară în România, Marte sunt instalații-eveniment care vor fi expuse simultan în Iași și Cluj-Napoca, o premieră și pentru artistul britanic. Instalația va putea fi vizitată în intervalul orar 5-22, fiind amplasată în aer liber, accesul fiind gratuit pentru public cu condiția respectării regulilor și restricțiilor pentru păstrarea distanței minime de siguranță.

Personalul de pază va supraveghea în permanență expoziția, astfel că publicul este rugat să urmeze întru totul instrucțiunile primite. La fața locului vor fi indicatoare clare care marchează aceste reguli în conformitate cu legislația în vigoare. Purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței minime de siguranță va fi obligatorie.

,,De asemenea, împreună cu partenerii noștri de la Iulius Group vom organiza un concurs de fotografie pentru vizitatorii instalației, concurs despre care vom posta detaliile înainte de începerea expoziției.
Lumina continuă”, au transmis organizatorii.
SURSĂ: Lights on Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pfizer BioNTech trimite încă 29.000 de doze vaccin la Cluj-Napoca

Mâine, 15 martie, sosește în România o nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech care constă în 224.640 doze. Vaccinurile vor...

Închide