Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Pacientul 100.000 din județul Cluj a fost vaccinat împotriva Covid-19

Județul Cluj a depășit miercuri pragul de 100.000 de persoane vaccinate în județ. Doamna Porumb în vârstă de 50 de ani este pacientul 100.000 și s-a vaccinat la Centrul de vaccinare din cadrul Policlinicii Regina Maria Observatorului.

,,Pacientul 100.000 a fost vaccinat la Centrul de vaccinare din cadrul Policlinicii REGINA MARIA Observatorului. Pacienta, doamna Porumb, în vârstă de 50 de ani, a declarat ca atât procesul de înscriere pe platforma cât și cel de vaccinare au decurs în condiții normale. Doamna a dorit să se vaccineze din primul moment în care a fost posibil, din dorința de a reveni la o viață normală cât mai curând.

În prezent, în județul Cluj, s-au vaccinat peste 45.000 de persoane care activează în sistemul de sănătate și peste 55.000 de persoane care fac parte din cele 3 categorii: persoanele cu probleme cronice, persoane cu vârsta peste 65 de ani și persoane care desfășoară activități în domeniile esențiale. În țară numărul persoanelor vaccinate astăzi depășește 1.900.000″, a declarat Prefectura Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Escortați cu sirene. Povestea unei clujence în pericol de infarct miocardic

Taximetristul clujean Alexandru B. împreună cu un echipaj de poliție au reușit zilele trecute să salveze viața unei doamne care...

Închide