Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Emil Boc: ,,Până la urmă se va ajunge la pașaportul de vaccinare”

Primarul Emil Boc. a explicat la Napoca Live importanța unui pașaport de vaccinare. Primarul este de părere că fiecare om va ajunge în punctul în care va avea nevoie de un astfel de pașaport.

,,Până la urmă se va ajunge la pașaportul de vaccinare. Fără el nu vei putea să călătorești, să mergi în anumite locuri, fie nu vei putea participa la anumite evenimente, la anumite activități, fie cei care vor avea certificat de vaccinare vor putea merge într-un mediu și să nu folosească masca, dacă toți cei care sunt acolo sunt vaccinați. La restaurante, probabil, că se va ajunge să nu mai poarte mască cei care sunt vaccinați.

Încet, dar sigur vaccinul va deveni un element de viață socială. Multe activități vor fi condiționate. Nu ești obligat să te vaccinezi, dar dacă vrei să mergi undeva vei avea nevoie de vaccin.

Eu am susținut în Comitetul Regiunilor la UE să vorbească pe o singură limbă și să impună un singur model de certificat de vaccin, a unui pașaport de vaccin, care să permită și reluarea activităților economice, a călătoriilor, a turismului. Repet, pentru cei care vor dori”, a spus primarul Emil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pacientul 100.000 din județul Cluj a fost vaccinat împotriva Covid-19

Județul Cluj a depășit miercuri pragul de 100.000 de persoane vaccinate în județ. Doamna Porumb în vârstă de 50 de...

Închide