Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Școala de DJ Cue Point e locul potrivit in care să înveți arta de a fi DJ

Școala de DJ Cue Point organizează din nou cursuri de DJ pentru toți cei care vor să învețe bazele acestei meserii.  Cursurile vor avea loc la clubul After Eight din municipiul Cluj-Napoca din data de 22 martie 2021 și până în 2 aprilie.

Școala de DJ Cue Point a fost înființată pentru cei care vor să învețe diferitele tehnici de mixare a muzicii dar și celor care deja profesează în acest domeniu însă vor să aprofundeze unele părți sau pur și simplu au nevoie de o diplomă de calificare acreditată de Ministerul Muncii şi Ministerul Învăţământului.

Fiind vorba despre modulul intensiv, trainerii Dj Dacian și DJ Jonnessey vă vor învăța tainele acestei meserii începând cu data de 22 martie până în 2 aprilie, de la ora 17:00. La finalul celor 10 zile, viitori DJ vor participa la un examen practic pe care dacă îl promovează, vor primi o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Învățământului.

Prețul Cursului este de 1500 de lei însă participanții au posibilitatea de a plăti în mai multe tranșe.

Pentru mai multe detalii sau înscrieri, puteți accesa pagina de facebook al Școlii de DJ Cue Point sau puteți apela la numărul de telefon: 0740429525

Atenție, locurile sunt limitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Muncitor prins sub un mal de pământ. Pompierii încearcă să îl scoată

Un muncitor a fost prins sub un mal de pămân, la intrare în satul Făgetu Iernii, județul Cluj. De două...

Închide