Ultima actualizare: Tuesday at 11:16
Naţionale

Surse: Noi măsuri. Circulația ar putea fi restricționa cu o oră mai devreme

Guvernul ia în calcul modificarea restricțiilor de circulație, din cauza creșterii numărului de cazuri noi, titrează Digi24. Surse guvernamentale susțin că executivul ar urma să modifice ora de la care se aplică restricțiile de circulație pe timpul nopții.

Astfel, circulația în afara locuinței va fi interzisă începând cu ora 22, în loc de ora 23. De asemenea, va fi modificată și ora până la care pot funcționa restaurantele. Și acestea vor putea funcționa doar până la ora 22. Decizia ar putea fi luată miercuri, susțin sursele citate. Este nevoie de o hotărâre a CNSU, aprobată ulterior în ședință de guvern.

Întrebat, luni, dacă Guvernul ia în calcul restricții mai dure, Cîțu a răspuns: „Vom analiza situația, vom vedea evoluția și, în funcție de evoluția situației, vom veni cu măsuri. În acest moment sunt măsurile pe care le avem, pe acestea le implementăm”.

Autoritățile au decis în noiembrie introducerea unor restricții pe timp de noapte. Astfel, după ora 23.00 este permisă ieșirea din casă doar cu declarație pe propria răspundere.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
VIDEO. România 2021. Polițiști înjurați şi provocaţi să scoată pistolul!

Polițiști înjurați şi provocaţi să scoată pistolul! Scenele s-au petrecut zilele trecute în judeţul Gorj, unde şoferul unui autoturism de...

Închide