Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Mărțișoare deosebite la Cluj. Nemulțumirea meșterilor populari

Târg de mărțișoare în Piața Muzeului din centrul municipiului Cluj-Napoca. În cadrul târgului puteți găsi mărțișoare hand made, flori de hârtie, mărțișoare tip broșă și multe altele. Puteți vizita târgul până în 8 martie.

Meșterii au primit aprobare de la autorități cu foarte puțin timp înainte de începere târgului, fiind nevoiți să lucreze zi și noapte pentru a fi pregătiți. Cu toate acesta, clujenii au fost în număr destul de mare la târgul organizat în Piața Muzeului atunci când reporterii PortalCJ erau la fața locului. Oamenii au fost întâmpinați cu o ofertă bogată de mărțișoare care mai de care, realizate de cei peste 15 meșteșugari prezenți la târg.

,,Ne-am mobilizat cu toții, lucrăm noaptea, lucrăm ziua, lucrăm noapte… facem față cu greu comenzilor, eu sunt ajutat de soția mea, altfel cred că mi-ar fi imposibil să particip”, ne-a relatat unul dintre meșterii populari prezenți la târg.

Nemulțumirea meșterilor populari.

,, Din cauza pandemiei nu am primit aprobare de la Primărie să organizăm târgul în centru… în aer liber. Chiar dacă în Iulius Mall s-a aprobat diferite târguri, însă acolo, nu intră toți banii în economia locală. Noi am fost restricționați, cei din centru.

Ne-am bucurat că am primit aprobare în urmă cu puțin timp și am reușit să venim în Piața Muzeului”, ne-a declarat unul dintre meșterii populari.

Puteți găsi mărțișoare potrivit ultimilor ani, de la cele tradiționale până la cele moderne. Totodată și copiii se pot bucura de un mărțișor cu Mickey Mouse, Winnie de Pluș sau Angry Birds.

Preţurile încep de la 1 leu/bucata și poate ajunge până la 20 de lei.

Târgul Mărțișorului se organizează respectând restricțiile impuse de contextul pandemic, sătmărenii fiind rugați să respecte regulile privind distanțarea fizică și purtarea măștii de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Weekend plin de amenzi în județul Cluj. Zeci de șoferi lăsați fără permis

Peste 60 de permise de conducere au fost reținute și circa 450 de sancțiuni au fost aplicate în cadrul acțiunii...

Închide