Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Bărbat găsit decedat într-un șanț din localitatea Sic, județul Cluj

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost alertați în această după-amiază în jurul orei 16:40 cu privire la faptul că, într-un șanț din localitatea Sic, județul Cluj a fost găsit un bărbat decedat. 

O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate pentru a salva un bărbat căzut într-un șanț de colectare a apelor pluviale de pe marginea carosabilului din localitatea Sic. Pompierii au găsit bărbatul de 64 de ani căzut cu fața în jos în șanț și au acționat imediat pentru a-l scoate din apa acumulată pe fundul șanțului. Echipajul SAJ a preluat bărbatul și a constatat că prezenta lividități cadaverice, fără posibilitatea de a aplica manevrele de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

,,În cauză nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, cercetările fiind continuate într-un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, au precizat pentru Dej24.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Mărțișoare deosebite la Cluj. Nemulțumirea meșterilor populari

Târg de mărțișoare în Piața Muzeului din centrul municipiului Cluj-Napoca. În cadrul târgului puteți găsi mărțișoare hand made, flori de...

Închide