Ultima actualizare: 31.7.2024
Locale

Accident mortal. Autoturism din Cluj a intrat sub un TIR în județul Vâlcea

Un accident rutier a avut loc în această zi pe DN7, în județul Vâlcea, în urma accidentului, ocupanții autoturismului au decedat. Din primele informații se pare că autoturismul Audi înmatriculat în județul Cluj a intrat sub un autocamion.

Potrivit VoceaVâlcii,  polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Național 7, la km 199+800m, în localitatea Călimănești.

Inițial, autoritățile au anunțat faptul că două persoane se află imobilizate în autoturism, însă fără semne compatibile cu viața.

“Sunt anunțate două persoane încarcerate in autoturism, inconștiente. Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD, două autospeciale de descarcerare. Din nefericire, cele două persoane încarcerate, nu prezintă semne vitale” ne informează reprezentanții ISU Vâlcea


Autoturismul înmatriculat în Cluj ce se deplasa pe sensul de mers SB-VL, din motive ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa din sensul opus de mers, victimele sunt un bărbat de 53 de ani și o femeie de 58 de ani”, a transmis IPJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ministrul Culturii: la vară se relaxează restricțiile. Revin concertele?

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat la Digi24 faptul că vede cu optimism sezonul de vară, iar în condițiile în...

Închide