Ultima actualizare: 5.5.2023
Locale

Acțiune de amploare a polițiștilor clujeni. Peste 1.000 de persoane legitimate

La data de 2 aprilie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării Mobile “Ștefan Cicio Pop”, poliţişti locali și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, au continuat activitățile în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.


170 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat în ultimele 24 de ore, fiind controlate zonele aglomerate, societăți comerciale, baruri, terase și săli de jocuri de noroc, de pe raza întregului județ.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate peste 1.100 de persoane și au fost verificate circa 120 de societăți comerciale.

Totodată, au fost oprite pentru control aproximativ 110 mijloace de transport persoane, fiind verificat modul în care persoanele respectă măsurile de protecție pentru prevenirea răspândiri virusului COVID-19.

Nerespectarea acestor prevederi a impus aplicarea unui număr de 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Lista țărilor din ”zona galbenă”, actualizată. Carantina obligatorie

Lista țărilor pe care România le consideră cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată vineri, 2 aprilie 2021, de Comitetul...

Închide