Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Avocații clujeni ies în stradă pentru a apăra un coleg de breaslă

Baroul Cluj a anunțat faptul că avocații clujeni vor ieși în fața Curții de Apel Cluj pentru a-și arăta nemulțumirea față de condamnarea unui coleg într-un dosar bănuit de corupție.

”Având în vedere implicațiile pe care decizia pronunțată de ÎCCJ în dosarul Ferma Băneasa le are asupra independenței avocaților și a libertății de exercitare a profesiei, s-a decis organizarea simultană la nivelul tuturor barourilor din țară a unei manifestări de natură să atragă atenția asupra gravității fără precedent a unui astfel de atac la adresa profesiei de avocat.

Prin urmare, Consiliul Baroului Cluj a hotărât convocarea tuturor avocaților în data 14 aprilie 2021, începând cu ora 12.00, în clădirea Palatului de Justiție (intrarea de la Curtea de Apel Cluj), în vederea întrunirii pentru aproximativ 15 minute, manifestarea urmând să se încheie prin comunicarea unui memoriu către conducerile instanțelor. Prin prezenta vă invităm să participați la protestul care urmează a fi organizat, pentru a transmite publicului larg poziția adoptată de Baroul Cluj în fața acestui abuz săvârșit asupra profesiei de avocat”, arată anunțul Baroului Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujean amendat pentru nepurtarea măștii. A câștigat în instanță, spunând că nu știa că trebuie să o poarte și afară

Clujeanul A.M, a contestat la Judecătoria Cluj-Napoca amenda de 2.000 de lei primită pentru nepurtarea măștii în Piața unirii, reușind...

Închide