Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Clujean nevăzător își caută loc de muncă. Îl puteți ajuta?

Un tânăr clujean, nevăzător dar foarte harnic, își caută un loc de muncă. Marius este absolvent al Facultății de Litere, secția Franceză și poate lucra cu calculatorul.

,,Bună ziua, Mă numesc Marius Lazăr, am absolvit Facultatea de litere din Cluj, la secția franceză și îmi caut un loc de muncă, fie într-un call-center fie într-un birou. Am atât cunoștințe avansate de limba franceză cât și o foarte bună exprimare în limba română. De asemenea cunosc bine pachetul Microsoft.

Țin să precizez că sunt nevăzător, motiv pentru care va trebui să instalez pe calculatorul pe care voi lucra o aplicație care-mi citește tot ce apare pe ecranul computerului. Dețin această aplicație și este gratuită.
În măsura în care cineva are suficientă deschidere și poate să-mi intermedieze găsirea unui loc de muncă, aștept mesaj privat”, a scris Marius pe un grup de facebook.
Marius își caută un loc de muncă încă din februarie însă nu s-a dat bătut, haideți să împărtășim informația, poate îi găsim un loc de muncă!În cazul în care îl puteți ajuta, Marius poate fi contactat pe pagina lui de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Județul Cluj. Femeie lovită de o mașină care ieșea cu spatele din curte

In jurul orei 10:00, s-a produs un accident rutier pe strada Horea din municipiul Gherla. Un șofer a dat peste...

Închide