Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Emil Boc: ,,Haideți să salvăm sănătatea clujenilor prin vaccinare”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat astăzi în ședința de Consiliu Local, faptul că peste 100.000 de persoane din Cluj-Napoca s-au vaccinat anti-Covid, acest lucru arătând faptul că clujenii sunt responsabili.

Clujul e pe primul loc în România la vaccinare. Am depăşit 30% din populaţia vaccinată, ceea ce arată un grad mare de conștiință civică. aproximativ 214.000 de persoane au fost vaccinate în judeţ. Dintre acestea 125.000 sunt din municipiul Cluj-Napoca. Acest lucru arată încă o dată modul în care clujenii au reuşit şi reuşesc să ţină pasul vremurilor sunt convins că acest număr va crește!”, a declarat primarul astăzi în ședința de Consiliu Local.

Primarul Emil Boc, a mai anunțat faptul că alte 5 centre vor fi deschide. Iar un centru de tip ,,drive-thru”, va fi deschis.

Centrul de tip ,,drive-thru”, va fi deschis începând de luni pe Platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca.

Avem o rată de incidenţă de 4,51 la mie, înregistrându-se o scădere constantă de peste 10 zile. Asta arată că la Cluj oamenii sunt responsabili şi cu ajutorul sistemului medical şi al cetăţenilor plus al administraţiei locale şi judeţene, o apucăm încet dar sigur oe o traiectorie bună”, a mai precizat


Emil Boc încurajează populația să își povestească experiențele privind vaccinarea.

,,Vorbiți despre exemplele personale privind vaccinarea, nu va rămâne obligatorie vaccinarea dar fără acest demers viața noastră va fi mai complicată, subliniez din nou importanța vaccinării. Prin dialog, prin știință, să diminuăm impactul teoriilor conspiraționiste, oamenii au tot dreptul să creadă în altceva, însă și noi avem tot dreptul la sănătate și la revenirea la normalitate”

Ședința poate fi vizualizată integral aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Secretar de stat: Anul școlar ar putea fi împărțit în trimestre din nou

Structura anului școlar ar putea fi modificată: revenirea la trimestre în locul semestrelor. Subiectul a fost adus în discuție la...

Închide