Ultima actualizare: azi, 17:35
Locale

FOTO. Incendiu puternic în județul Cluj. O casă a fost cuprinsă de flăcări

O casă de pe strada strada Giordano Bruno din cartierul Dâmbul Rotund a fost cuprinsă de flăcări, din motive necunoscute. La fața locului au ajuns două autospeciale aparținând pompierilor.

,,Bună dimineața, este vorba despre un incendiu care a cuprins o casă de locuit. Intervenția pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative este în desfășurare. La fața locului acționează două autospeciale cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi”, a transmis ISU Cluj.

Din fericire nu au fost persoane rănite în urma incendiului.

,,O solicitare pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în dimineața aceasta, în jurul orei 7.40, care anunța faptul că acoperișul unei case de pe strada Giordano Bruno, din municipiul Cluj-Napoca, a fost cuprins de flăcări.
Două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la fața locului pentru a lichida flăcările care au cuprins casa de locuit.
Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, flăcările cuprinseseră în întregime acoperișul casei, în care erau amenajate două încăperi și erau pe punctul de a se extinde la la o altă casă, aflată în apropierea acesteia.
Flăcările au distrus în totalitate acoperișul și încăperile din mansarda locuinței, totalizând cca 100mp, însă intervenția promptă a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la vecinătăți. De asemenea, au fost deteriorate încăperile situate la parterul casei.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței”, a mai adăugat ISU Cluj.

FOTO: INFO TRAFIC jud. CLUJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Apel umanitar lansat de I.J.J Cluj. Donează și tu sânge!

Jandarmeria Cluj a donat astăzi 28 aprilie sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj. Aceștia au donat sânge deoarece...

Închide