Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Înmormântare cu gabori și lăutari în județul Cluj. Poliția a fost invitatul surpriză

Polițiștii din Câmpia Turzii au fost alertați după ce au văzut pe facebook un live făcut în curtea unui imobil, acolo unde a avut loc un eveniment privat de aproximativ 30 de persoane.

Potrivit refleqmedia, gaborii cu pălărie au organizat un parastas pentru un membru de familie. La eveniment au participat în jur de 30 de persoane alături de lăutari.

,,La data de 11 aprilie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în curtea unui imobil din municipiu, are loc o întrunire la care participă aproximativ 30 de persoane, fără a se respecta regulile instituite în contextul pandemiei de Coronavirus.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul, respectiv un bărbat de 39 de ani, din același municipiu.

Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

De asemenea, verificările sunt continuate în vederea identificării tuturor participanților și luării măsurilor legale față de aceștia.”, transmite IPJ Cluj.

SURSĂ: RefleqtMedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE. FOTO. Explozia buteliei a rănit grav o femeie în județul Cluj

O femeie a fost resuscitată de către pompieri și salvatorii SMURD, după ce aceasta a fost surprinsă de o butelie...

Închide