Ultima actualizare: Wednesday at 13:24
Locale

ISU Cluj transmite Paște Fericit tuturor și promit să fie la datorie și în acest weekend

În perioada sărbătorilor prilejuite de Paștele Catolic, ISU Cluj va monitoriza permanent evoluția dinamicii din teren, iar, la nevoie, vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunităților.

Zilnic, echipajele de pompieri care încadrează 120 de mijloace tehnice sunt pregătite să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

Răspunsul la urgențele medicale este asigurat prin intermediul celor 13 echipaje SMURD, dintre care 10 echipaje încadrate de pompieri paramedici, 3 unități de terapie intensivă mobilă (dintre care una specializată în tratament nou născuți), două autospeciale pentru transport personal și victime multiple, precum și 20 de autospeciale pentru descarcerare.

În Noapte de Înviere, în căminul credincioșilor catolici va arde lumina de Paște. Cu acest prilej, recomandăm cetățenilor să respecte câteva reguli simple pentru a nu deveni victime ale incendiilor. Este important ca lumânările sau candelele aprinse să fie așezate într-un suport incombustibil (exemplu: într-o farfurie cu puțină apă) și să nu fie amplasate în apropierea hainelor sau a altor textile. În nicio situație, nu lăsați lumânările sau candelele aprinse nesupravegheate și nu adormiți cu lumânările aprinse.

Ne dorim să vă bucurați de această sărbătoare importantă, fără evenimente care să vă pună viața în pericol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cursele CTP reduse din cauza noilor restricții. Primăria analizează situația

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a vorbit la Realitatea FM despre circulația autobuzelor CTP după ora 20:00, având în vedere...

Închide