Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Milionarii României, cu ochii pe 6 elevi din Cluj. Prototip de 40.000 de euro

Șase tineri clujeni i-au impresionat pe ,,Leii” de la ProTV cu proiectul lor de viitor: un sistem de semnalizare pentru bicicliștii participanți în trafic.

Cei șase tineri au venit să își prezinte sistemul de semnalizare inteligent intitulat CyclinGo, este un sistem fiind creat integral de către cei șase liceeni fiind coordonați de un mentor pe partea de IT-ul, care i-a ajutat la un concurs unde au obținut locul 1.

Proiectul a fost prezentat la emisiunea ,,Imperiul Leilor” de către Teodora Nemeș, în vârsta de 17 ani, elevă la un liceu de informatică din Cluj-Napoca.

Toți ,,leii” i-au felicitat pentru proiect lăsându-i loc lui Dan Șucu pentru a sponsoriza acest prototip.

Teodora a declarat că proiectul se află încă în faza de prototip însă a primit deja ,,undă verde” de la IPJ Cluj și jurații au înțeles cât de important și inovator este un astfel de proiect. Astfel că, Dan Șucu le-a dat copiilor ce au vrut, adică 40.000 de euro în schimbul a 20% din proiect.

Vezi aici VIDEO-ul în care tinerii clujeni prezintă sistemul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șofer de camion amendat după ce a aruncat deșeuri ilegal în Florești

Șoferul unei autoutilitare a fost surprins în timp ce descărca ilegal materiale de construcții în apropierea malului Someșului, în apropierea...

Închide