Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Pregătiri ca pe vremea lui Ceaușescu pentru vizita lui Cîțu la Cluj

Mobilizare ca pe vremea lui Ceaușescu pentru vizita lui Cîțu la un centru de vaccinare din Cluj-Napoca. Gunoiul a fost curățat, gardul, acoperișul a fost reparat. 

Prim-ministrul Florin Cîțu împreună cu ministrul de interne Lucian Bode, vor face astăzi (16.04.2021)  o scurtă vizită la ,,centrul de vaccinare amenanjat la Școala Gimnazială ,,Ion Creangă”, situat pe strada Aleea Peana nr 4, care se va încheia cu scurte declarații de presă”

Potrivit Ziua de Cluj, zona a fost înfrumusețată pentru sosirea celor doi politicieni. A fost o mobilizare uriașă, muncitorii au urcat pe acoperișul sălii pentru a face unele mici reparații, a fost adusă scoarță de lemn decorativă pentru grădina parkingului de lângă școală. Curtea a fost măturată intens de către femeile de serviciu, iarba a fost tunsă și multe altele reparate, exact ca pe vremea comunismului.

,,Astăzi, cu noaptea în cap, s-au aprins luminile la centrul de vaccinare deşi nu e ţipenie de om pe străzi. Sau se fac şi noaptea vaccinări la Cluj-Napoca şi nu am aflat noi? S-a aerisit sala care sclipeşte, nu alta, iar poliţia deja face rondul pe strada Peana. Cei care se vor bucura cel mai mult sunt locatarii blocurilor de lângă şcoală pentru că a venit în grabă mare şi maşina de gunoi cu angajaţii înarmaţi cu lopeţi ca să lase locul curat, că doar vine premierul în cartier.

Numai două străzi dacă ar porni la pas premierul ar putea vedea un alt Cluj. După colţul şcolii se termină asfaltul cel nou. Pe Aleea Padin zac nişte gunoaie în bătătură de câteva săptămâni. Dar, sigur va avea cine să îl dirijeze prin locurile unde i-a fost deschisă calea ca să vadă tot ce avem mai frumos de arătat prin urbe”, a scris sursa citată.

SURSĂ: Ziua de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: 274 de cazuri în ultimele 24 de ore

Peste 270 de clujeni au fost depistați cu COVID în ultimele 24 de ore în județul Cluj, arată informarea transmisă...

Închide