Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Terase pe locurile de parcare din Cluj-Napoca. Experiment sau realitate?

Deținătorii de terase și restaurante vin cu o nouă soluție pentru a-și putea salva afacerile, mese pe locurile de parcare. Un astfel de experiment a avut loc săptămâna trecută, Primăria Cluj a fost deja contactată pentru a-i lăsa pe operatorii HoReCa să aibă astfel de terase și urmează să și primească un răspuns.

”Revin la voi cu punctul de vedere al Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj asupra oportunității și legalității transformării unor locuri de parcare în terase publice pentru operatorii HORECA din imediată vecinătate, știți voi, demers început în februarie

În imaginea a doua este un test făcut săptămâna trecută cu ajutorul și în ajutorul vecinilor de la Pizza Acrobatica Cluj și cu jardiniere mari împrumutate de la Eco Garden Construct Cluj.

Acesta este modelul prezentat la nivelul Prefecturii, ISU Cluj, DSP Cluj, autorități care au reacționat similar în scris, susținând că nu se opun acestui demers dacă Primăria îl avizează.

Astfel că, în conformitate cu solicitarea domnului viceprimar Dan Ștefan Tarcea, am depus azi la nivelul Primăriei solicitarea de evaluare a propunerii la nivelul întregului municipiu pe baza experimentului din 17 aprilie (pentru care am achitat taxa de parcare), împreună cu toate celelalte documente în scris”, a postat pe facebook Andi Daiszler, cel care a vorbit cu autoritățile în numele tuturor patronilor de localuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
IPJ Cluj: Clujean reținut pentru trafic de droguri de mare risc

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T....

Închide