Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Decizie inedită! Elevii vor afla în fiecare vineri dacă merg fizic la școală

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că școlile din localitățile în care vineri va exista o rată de infectare mai mică de 1 la mie vor funcționa cu prezență fizică săptămâna următoare, potrivit Digi24.ro.

Sorin Cîmpeanu a anunțat faptul că elevii și profesorii vor fi nevoiți să aștepte în fiecare săptămână ziua de vineri pentru a afla dacă vor merge fizic sau vor face online orele de la școală. Ministrul a precizat faptul că doar dacă rata de incidență în zilele de vineri este sub 1 la mia de locuitori, atunci școlile vor funcționa cu prezența fizică

Măsura va fi aplicată chiar din această săptămână, a anunțat ministrul Sorin Cîmpeanu, potrivit Mediafax.

„Dacă școlile sunt în localități unde rata de infectare e mai mică de 1 la mie vineri, 14 mai, atunci vor funcționa cu prezență fizică în săptămâna 17 – 21 mai. Pe 21 mai, iar ne uitam“, a explicat Sorin Cîmpeanu pentru sursa citată.

La nivel național, în acest moment, în scenariul galben nu mai e niciun județ, după ce rata de infectare a scăzut sub 1,5 la mie în București și Cluj.

SURSĂ: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
21 decembrie 1989 Cluj
Atenție! De mâine se restricționează circulația pe B-dul 21 Decembrie

Atragem atenția tuturor șoferilor asupra faptului că începând cu 12 mai, circulația va fi restricționată pe Bulevardul 21 Decembrie 1989...

Închide