Ultima actualizare: 3.4.2024
21 decembrie 1989 Cluj
Locale

Atenție! De mâine se restricționează circulația pe B-dul 21 Decembrie

Atragem atenția tuturor șoferilor asupra faptului că începând cu 12 mai, circulația va fi restricționată pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca.

,,În perioada următoare, Primăria Cluj-Napoca va efectua următoarele lucrări în cadrul obiectivului de investiții «Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul: Lucrări de modernizare B-dul 21 Decembrie 1989: realizare benzi dedicate transportului public în comun – etapa 1 (inclusiv lucrări de infrastructură, amenajarea spațiului public, semaforizare, iluminat public și mobilier urban»:

– începând cu data de 12.05.2021 vor fi demarate lucrările de frezare a asfaltului de pe carosabil pe sectorul cuprins între strada Buftea și strada Constanța, cu excepția benzii dedicate BUS pe direcția dinspre centru spre aeroport.

– după finalizarea lucrărilor de frezare a asfaltului, în funcție de condițiile meteo, vor fi aplicate două straturi de asfalt: stratul de bază și stratul de legătură (binder), peste care vor fi aplicate marcaje galbene pe varianta definitivă de proiect, urmând ca stratul de uzură să fie aplicat ulterior.

– între perioada de realizare a lucrărilor de frezare și așternere a primului strat de asfalt separarea benzilor și a sensurilor de circulație va fi realizată cu balize unidirecționale de către constructor (SC DIFERIT SRL).

– culoarele pietonale nu vor fi afectate de aceste lucrări.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm toți participanții la trafic să circule cu prudență și să respecte reglementările de circulație din zona șantierului”, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Opera din Cluj-Napoca își redeschide porțile din acest weekend

Opera Națională din Cluj-Napoca își redeschide porțile pentru persoanele vaccinate anti-Covid. Primul spectacol după o lungă perioadă de pauză va...

Închide