Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Raed Arafat: Noi nu obligăm pe nimeni să se vaccineze!

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat astăzi într-o conferință de presă în urma unei ședințe de Guvern faptul că populația nu este obligată să se vaccineze pentru a putea participa la evenimente private sau pentru a putea intra la restaurante, cafenele, săli de cinema, biblioteci. cei care nu vor să se vaccineze sau nu pot să se vaccineze, vor putea prezenta un test RT-PCR negativ sau o dovada că a trecut prin Covid-19 în ultimele 90 de zile.

”Când crești capacitatea, într-un restaurant de exemplu, să fim siguri că persoanele care se vor afla acolo nu sunt un pericol unii pentru ceilalți. Noi nu obligăm pe nimeni să se vaccineze.

Nu vrei să te vaccinezi, atunci te testezi sau ai avut boala în ultimele 90 de zile, dar nu mai puțin de 15 zile”, a spus Raed Arafat.

Șeful DSU a mai spus faptul că populația în continuare este îndemnată să se vaccineze anti-Covid.

,,Însă singura soluție este asta (vaccinarea anti-Covid) Cu cât vom fi mai mulți vaccinați cu atât mai repede vom reveni la normalitate, sau aproape de normalitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Carpații Meridionali văzuți de la Turda de la 130km distanță

O imagine spectaculoasă a acoperit orizontul persoanelor din municipiul Turda. Aceștia au putut să observe în îndepărtare Carpații Meridionali care...

Închide