Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Simpozion Științific la USAMV Cluj-Napoca, sute de lucrări înscri

Simpozionul Științific Studențesc anual va fi organizat la USAMV Cluj-Napoca în data de 3 iunie 2021, în format online, cu participarea a peste 300 de lucrări înscrise de studenții și masteranzii universității.

Va fi cea de-a XIX-a ediție a simpozionului, al cărei scop este de a crea cadrul pentru prezentarea şi dezbaterea lucrărilor ce conţin rezultate ştiinţifice şi tehnice, obţinute de către studenţii participanţi pe parcursul pregătirii profesionale, precum şi de a facilita colaborarea ştiinţifică între aceștia.

Evenimentul este organizat de reprezentanţii studenţilor din Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, iar lista de înscrieri include peste 300 de lucrări științifice, la cele 15 secțiuni.

”Participarea la această manifestare ştiinţifică va stimula, cu certitudine, dezvoltarea personală, noi idei de colaborare şi de cercetare în domeniul preferat. Mai mult, un stimulent sigur pentru performanţă, va fi premierea celor mai bune lucrări ştiinţifice prezentate la fiecare din cele 15 secţiuni. Ne bucurăm să avem înscriși studenți de la cele cinci facultăți ale universității și așteptăm cu entuziasm desfășurarea evenimentului!”, consideră Mădălin Grigore, prefectul studenților de la USAMV Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: 14 depistate pozitiv în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistați pozitiv cu Covid-19 doar 14 persoane, transmite Instituția...

Închide