Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Toți copiii vor putea merge la școală de mâine! Există însă o condiție

Ministrul Educației și ministrul Sănătății au semnat ordinul prin care toți elevii care merg la școală în localitățile unde rata de incidență este mai mică de 1 la mia de locuitori să poată merge fizic la școală, ordinul a fost publicat deja în Monitorul Oficial.

Copiii vor putea merge chiar de mâine la școală, în format fizic. Însă decizia finală aparține Comitetului pentru Situații de Urgență din țară.
De asemenea, ministrul Sorin Cîmpeanu a precizat că părinții care se tem să își trimită copiii la școală pot alege ca elevii să participe la ore, în continuare, doar online.

,,Noi am făcut ceea ce a ținut de noi să creăm cadrul legal, ministrul Educației și ministrul Sănătății, pentru ca acest Comitet municipal al municipiului București pentru Situații de Urgență și alte Comitete județene pentru Situații de Urgență să poată decide adaptat la realități. Deci am dat libertate.

Elevilor care prezintă simptome specifice de orice fel li se recomandă să nu intre în comunitate, care au vulnerabilități medicale sau alte motive întemeiate, vor trebui să aibă asigurat procesul de învățare online. Teama exagerată este o vulnerabilitate”, a declarat Sorin Cîmpeanu conform Antena 3.

SURSĂ: Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Luna copiilor în Florești. O lună întreagă dedicată celor mici

La propunerea primarului din Florești, Bogdan Pivariu, vor avea loc două mari evenimente în luna iunie, dedicate celor mici, Play...

Închide