Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. La skatepark cu mașina în Dej. Poliția nu a putut face nimic

Un șofer a intrat cu Smart-ul pe rampa dedicată bicicliștilor și skaterilor. Întâmplarea a avut loc în Dej, șoferul cel mai probabil a vurt să-și impresioneze prietenii care l-au și filmat.

Imaginile cu șoferul urcat pe rampă au fost postate pe rețelele de socializare, polițiștii sesizându-se, s-au deplasat la fața locului însă nu au putut face nimic. Potrivit Dejeanul.ro, administratorul skatepark-ului nu a instalat la intrare în parc indicatoare prin care să avertizeze șoferii despre faptul că nu au voie să intre cu mașinile.

“Polițiștii dejeni au mers astăzi în zonă pentru a face verificări și au constatat că nu există niciun indicator care să le interzică șoferilor să pătrundă cu autoturismul în locul respectiv”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cei care pot să facă ceva în acest sens sunt Primăria Dej, instituția poate depune o plângere pentru distrugere iar astfel șoferul se poate alege cu un dosar penal sau amendă. Autoritățile vor depune o plângere zilele următoare, titrează sursa citată.

SURSĂ: Dejeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cluj-Napoca la un pas de scenariul verde. Rata de incidență de 1,51

Rata de incidență din municipiul Cluj-Napoca a scăzut sub 1,51 la mia de locuitori acest lucru însemnând faptul că municipiul...

Închide