Ultima actualizare: Tuesday at 11:16
Locale

Un nou patinoar se deschide de astăzi în județul Cluj

Primăria Municipiului Dej anunță deschiderea patinoarului artificial, începând de astăzi,12 ianuarie, ora 15:00. Desi patinoarul de la Dej are instalatie de racire, autoritatile au ales sa astepte ca acesta sa inghete natural si abia apoi sa il deschida. Toate persoanele cu varsta de peste 12 ani vor fi nevoite sa prezinte la accesul pe gheata un certificat COVID. 

Patinoarul este amplasat în parcarea amenajată de pe strada Nicolae Titulescu și are suprafața de 500 mp.  Biletul de intrare pentru copii cu vârsta sub 18 ani are valoarea de 5 lei, pentru adulți 10 lei, iar închiriatul unei perechi de patine costă 5 lei.

Intrarea pe patinoar se va realiza în serii de 1 oră și 30 minute, cu pauze de 30 de minute între serii, pentru întreținerea suprafeței de patinaj, după următorul program:

Luni –Duminică:

  •          09:00 – 10:30
  •         11:00 – 12:30
  •         13:00 – 14:30
  •         15:00 – 16:30
  •         17:00 – 18:30
  •         19:00 – 20:30

Deoarece calitatea ghetii este influenţată de condiţiile meteorologice, când situația o va impune, administraţia locală îşi rezervă dreptul de a modifica programul de funcţionare al patinoarului.

Pentru a respecta regulile în vigoare, privind activitățile sportive și recreative, la intrarea pe patinoar se vor respecta următoarele măsuri:

  • Accesul pe patinoar, într-o serie, este de maxim 70 persoane;
  • Accesul, cu excepția copiilor cu vârsta sub 12 ani, este permis pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

Încadrarea într-una din situațiile menționate de reglementările în vigoare se atestă prin documente în format fizic sau electronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Aplicația anti-risipă alimentară, își face apariția la Cluj-Napoca

Aplicația mobilă Bonapp.eco, prin care se încearcă combaterea risipei de alimente se extinde în următoarele luni și la Cluj-Napoca. Aplicația...

Închide