Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Accident Nima. A mers după un bec dar a ajuns la prostituate

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Aluniș, a provocat un accident rutier luni, în localitatea Nima. Bărbatul era sub influența alcoolului și avea în dreapta o prostituată.

Potrivit dejeanul.ro, bărbatul s-a urcat la volan chiar dacă consumase destul de mult alcool și a pornit din comuna Aluniș spre Nima, unde voia să își schimbe un bec la mașină. În zona pădurii dintre Nima și Bunești, acesta a observat două femei pe marginea drumului care practicau prostituția.

Șoferul a luat-o pe una dintre femei în mașină și au pornit împreună spre un loc unde să întrețină relații intime. În momentul în care bărbatul a pătruns pe drumul DN1C, nu a fost atent și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din Unguraș.

Din nefericire, femeia de 30 de ani din dreapta a suferit multiple fracturi și a fost transportată la spital în stare gravă însă șoferul nu a pățit nimic, potrivit dejeanul.ro. Potrivit sursei citate, femeia va avea nevoie de aproximativ 80 de zile de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar ieri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

SURSĂ: Dejeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
USAMV Cluj concurs pentru locuri pentru anul viitor universitar

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca scoate la concurs pentru anul universitar 2021-2022, pentru învățământul cu...

Închide