Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Emil Boc: de 3 luni încercăm să redeschidem Oserul dar nu se poate încă

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat la NapocaFM faptul că de 3 luni încearcă să redeschidă Oserul însă acest lucru nu este posibili din cauza legislației de la nivel central.

Primarul vrea de 3 luni de zile să-l deschidă, dar legislaţia naţioală nu i-a permis. Acum o să adresez din nou hârtie la Direcţia de Sănătate Publică pentru că am înţeles că mâine se publică în Monitorul Oficial noile reglementari ale stării de alertă şi sper ca acolo să existe condiţiile de relaxare ale Oserului”, a declarat Emil Boc, potrivit Napoca Live.

Emil Boc a mai spus faptul că Oserul trebuie să își redeschidă porțile deoarece este o componentă importantă din viața clujenilor dar și pentru economia județului.

“Voi vedea răspunsul şi îl voi comunica public. Eu cred că şi Oserul în condiţii stabilite de lege trebuie să meargă mai departe, să îşi urmeze cursul. Oserul este o componentă importantă pentru o categorie extrem de mare şi de importantă de oamenii, care îşi duc viaţa, îşi asigură veniturile minime, asigură un circuit al bunurilor necesare în societatea românească şi nu poţi să ignori”, a mai precizat Emil Boc la NapocaFM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Apel Umanitar! Ștergem Lacrimi, apel către persoanele cu suflet mare

Asociația ȘTERGEM LACRIMI, luptă zilnic pentru a face viața persoanelor care au nevoie de ajutor mai frumoasă dar și pentru...

Închide