Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Se dă startul proiectului ,,Vinerea Verde” începând din 18 iunie

Primarul municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat la o emisiune radio, faptul că municipiul Cluj-Napoca a depășit pragul de 50% de persoane vaccinate anti-Covid, astfel că proiectul ,,Vinerea Verde” va începe de vinerea viitoare (18 iunie).

,,Am primit vestea bună în această dimineaţă, am depăşit 50% de persoane vaccinate în Cluj-Napoca. Ne pregătim ca vinerea viitoare să lansă oficial “Vinerea verde”. Avem o şedinţă de CL, în 16 iunie, şi vom semna oficial!”, a declarat edilul Emil Boc, la ZIUA LIVE.

Costurile vor fi suportate de Compania de Transport Public (CTP) iar în cazul în care nu vor mai avea fonduri suficiente cei de la CTP, Primăria Cluj-Napoca va finanța proiectul.

,,Vinerea verde cu siguranţă urmează. Aia depinde de noi. În următoarea zi de vineri când atingem 50% se circulă fără bilet pe toate liniile în Cluj-Napoca. Undeva în luna iunie să atingem pragul acesta de 50% (…) Eu cred că începând cu 11 iunie se poate circula fără bilet”, a declarat Emil Boc la NapocaFM, în luna mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Persoană de 96 de ani din Cluj-Napoca dispărută, l-ați văzut?

Un bărbat în vârstă de 96 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de...

Închide