Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Sute de locuri disponibile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Au fost puse la dispoziție 755 de posturi pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Până în data de 11 iulie, cei care întrunesc condițiile și criteriile prevăzute de legislația în vigoare se pot înscrie pentru concursul de admitere.

Posturile disponibile sunt repartizate astfel:

Specializarea „Ordine și siguranță publică”, domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”:
-300 de locuri pentru specialitatea poliție;
-70 de locuri pentru specialitatea poliție de frontieră;
-60 de locuri pentru specialitatea jandarmi.
Pentru aceeași specializare, forma de învățământ cu frecvență redusă, disponibilă agenților și subofițerilor din instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

Specializarea „Drept”, domeniul de licență „Drept”:
-specialitatea poliție, poliție de frontieră, jandarmi, sunt scoase la concurs 125 de locuri forma de învățământ cu frecvență;
-100 de locuri – învățământ la distanță, care sunt adresate personalului MAI și pentru care se percepe taxă de școlarizare.

-50 de locuri disponibile în cadrul Facultății de Pompieri, domeniul de licență „Ingineria Instalaţiilor”.

Detaliile privind Admiterea 2021 în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, respectiv numărul de locuri aprobate, condițiile, criteriile de recrutare, perioada de desfășurare a concursului, probele de admitere, tematica şi bibliografia de concurs etc., vor fi publicate pe site-ul Poliției Române, secțiunea Carieră-Admitere 2021 și pe site-ul I.P.J. Cluj, la secțiunea Carieră – Admitere instituții de învățământ.
https://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-invatamant/anunt-admitere-academia-de-politie-2021-invatamant-cu-frecventa

Totodată, în vederea informării complete cu privire la sesiunea de admitere din acest an, mai multe date pot fi consultate pe site-ul MAI , AICI precum și pe site-ul academiei de poliție 

Inspectoratul de Politie Judeţean Cluj, în perioada 28.06.2021 – 11.07.2021, desfăşoară activitatea de încriere a candidaţilor pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” sesiunea 2021, urmând ca dosarele în volum complet să fie depuse de către candidați până la data de 23.07.2021.

Astfel, dosarele de recrutare ale candidaților se vor depune în volum complet până la data menționată anterior, după următorul program:

• Luni – duminică, în intervalul orar 08:00-16:00.
în municipiul Cluj-Napoca, str. Traian, nr. 27, jud. Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
BACALAUREAT Cluj. Peste 3,900 de elevi participanți

Absolvenții claselor a XII-a au susținut astăzi 28 iunie 2021 examenul de Bacalaureat la proba scrisă la limba și literatura...

Închide