Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Poveste de dragoste cu final fericit între Benja și Larisa

Americanul Benja, care în luna martie a încercat să intre în România însă i-a fost refuzată intrarea, a revenit și a luat-o de soție pe iubita lui pe care a cunoscut-o online. Cererea în căsătorie a fost făcută chiar în Aeroportul din Cluj acolo unde s-au întâlnit pentru prima oară. Din nefericire pentru ei, vameșii i-au despărțit din nou și l-au trimis pe american înapoi în Germania acolo unde a și ajuns cu avionul din SUA.

 

Cei doi nu s-au dat bătuți iar după câteva luni, Benja a revenit în țară pe cale terestră și a ajuns în final la iubita lui, Larisa. Cei doi au spus astăzi un sincer ,,DA” în fața ofițerului stării civile din Dej astfel reușind să formeze în sfârșit o familie.

Americanul și Larisa au avut un an de relație online iar în luna martie chiar dacă era stare de alertă au ales să se vadă în sfârșit. El, a vândut tot ce avea în SUA pentru a-și putea întâlni iubita și de a se căsători cu ea, însă nu a fost exact așa cum se așteptau pentru că vameșii nu au considerat că iubirea este un motiv destul de bun pentru a-i permite lui Benja să intre în țară.

Cei doi s-au căsătorit vineri dimineața la Casa Casatoriilor din Dej, fiind asistați de primar, care le-a și fost ofițerul de stare civilă și de cei doi nași, care le-au devenit astfel părinții spirituali. scrie dejeanul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
,,Movie Night” revine în Iulius Parc începând de astăzi

,,Movie Night" revine în Iulius Parc începând de astăzi 18 iunie 2021. Iubitorii de filme și nu numai sunt așteptați...

Închide